Fettuccini s karamelovými paradajkami

23.01.2018
  • 800 g fettuccini
  • 400 g cherry paradajok
  • 6 PL cukru
  • 1 fľaša tmavého piva
  • parmezán
  • olivový olej
  • soľ

Do vriacej vody pridáme trochu soli, oleja a cestoviny. Cestoviny varíme do mäkka (najlepšie al dente). Scedíme cestoviny a pridáme trochu oleja, aby sa nelepili. Na rozpálenom oleji orestujeme paradajky, posypeme cukrom. Chvíľku počkáme, až cukor začne karamelizovať, a pridáme pivo. Po chvíli pridáme cestoviny, premiešame a podávame s nastrúhaným parmezánom.

Black Crown

NAVŠTÍVTE NÁS

Obchodná akadémia, Akademika Hronca 8, 048 01 Rožňava

ZAVOLAJTE NÁM

+421 58 732 1481

NAPÍŠTE NÁM

blackcrown0001@gmail.com

Jazyk / Language

Otváracia doba

PONDELOK - PIATOK

9:00 - 21:00

SOBOTA

11:00 - 23:00

NEDEĽA

11:00 - 20:00

Ako sa robí pivo

Vytvorené službou Webnode
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky